Category: Poezi

Ti Shkërdhatë! – Qëndresë HALILI

Poetesha dhe shkrimtarja Qëndresë Halili ( Poezi) Ti Shkërdhatë! Ti i tund vithet e tua, flokët t`i mbulojn ato, ke trup te bukur prej filizi, për ta lën bota gjysmen e saj. Ti gjithmonë...

DITË SHPIRTI – Irena Gjoni

(Poezia fituese në manifestimin Flaka… “Pena e flakës”) DITË SHPIRTI Ti erdhe te unë… Tingulli i shpirtit, galaktikën e matme sekondat për të qenë afër meje.Në mungesë të zërit, shpërthen meteorëqë nga përplasjet e...