Category: Kritikë

DASHURIA SI NDJESI E VEÇANTË POETIKE

(Dr. Zejnepe Alili – Rexhepi “Ujëvara e syrit”, ARS Tetovë, faqe, 119) Shkruan: Bilall Maliqi Në librin e “Ujëvara e syrit”, poetja dhe studiuesja e njohur gjithandej trojeve shqiptare, Dr. Zejnepe Alili-Rexhepi, hap një...